Black Friday
Aanbiedingen

Black Friday deals: Pokémon 2022

Klik op logo voor Black Friday acties.

Pokémonkaarten

Pokémonkaarten heb je in allerlei soorten en series. Sinds ze uitkwamen in 1999 zijn ze ze zeer gewild en ook nu nog zijn ongekend populair. Van oorsprong zijn de kaarten onderdeel van een ruilkaartspel waarbij de kaarten als prijs gewonnen kunnen worden. De kaarten zijn echter nog populairder om te verzamelen en dat is niet zo gek. De kleurrijke afbeeldingen zijn vaak prachtig en de kaarten variëren in waarde. Het komt niet zelden voor dat een Pokémonkaart veel geld opbrengt!

Welke Pokémonkaarten koop jij tijdens Black Friday?

Welke soorten Pokémonkaarten zijn er?

In de basis zijn er drie soorten kaarten, namelijk:
  • Pokémon
  • Energy
  • Trainer

Deze drie soorten kaarten zijn weer onderverdeeld in tientallen verschillende series en nog jaarlijks brengt Nintendo zo'n vier keer per jaar nieuwe kaarten uit. Ideaal dus om te verzamelen!

Pokémon verzamelmap

Natuurlijk ben je zuinig op je Pokémonkaarten. Om je deze op een veilige en overzichtelijke manier te bewaren zijn er verzamelmappen in allerlei soorten te koop.

Pokémon Verzamelmap Black Friday Aanbieding

Pokémon Verzamelmap

In deze M-AIGA® Pokémon verzamelmap heb je ruimte voor wel 480 kaarten. De map heeft een waterdichte hoes met rits en een uitstekend stikwerk zodat hij tegen een stootje kan. Bovendien heeft de map een polsband waardoor deze ook handig is om mee te nemen. Zo bewaar jij je kaarten op een goede manier. Je raakt ze niet kwijt en je voorkomt beschadigingen. Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.
Meer info en Direct bestellen!

De Beste Black Friday webshops

Hieronder tref je een overzicht met de webshops met de beste Black Friday aanbiedingen en de hoogste korting. Klik op het logo om naar de webshop te gaan.

Black Friday Bol.com
De Grote Speelgoedwinkel Aanbieding Black Friday
Black Friday CoolBlue
Black Friday Bol.com
Black Friday Amac
Black Friday Media Markt
Black Friday Hunkemöller
Black Friday Media Markt
Black Friday BCC
Black Friday Wehkamp
Black Friday Expert
Black Friday Camera.nu