Black Friday deals: Games & Consoles (PlayStation 4 en Nintendo Switch)


Wil je voordelig een PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, Nintendo 3DS of Nintendo Switch aanschaffen? Of misschien ben je op zoek naar een leuke game voor je gameconsole? Koop dan tijdens Black Friday op vrijdag 23 november 2018 en pak die korting! Klik op het logo van je favoriete gameshop.

Nintendo Switch

De nieuwste spelcomputer van Nintendo is de populaire Nintendo Switch. De Switch combineert een gewone console voor je kamer met een handheld console waarmee je overal kunt gamen zoals in de trein of in de auto. Het is een unieke gameconsole want de andere merken zoals Sony (Playstation) en Microsoft (Xbox) hebben deze handige functionaliteit niet. De leukste games voor deze spelcomputer zijn: Zelda: Breath of The Wild, Mario en Super Smash Bros.

PlayStation 4

De krachtigste spelcomputer van dit moment is de PlayStation 4 van Sony. Heb je een 4K-tv? Kies dan voor de PlayStation 4 Pro en je zult zien dat de games er grafisch dan nog beter uitzien. De beste games voor de PlayStation 4 zijn onder andere: FIFA 18, Call of Duty, Far Cry 5, God of War, Horizon: Zero Dawn en Uncharted 4: The Lost Legacy.


De Beste Black Friday webshops

Black Friday Media Markt
Black Friday Bol.com
Black Friday CoolBlue
Black Friday Media Markt
Black Friday BCC
Black Friday Philips
Black Friday Wehkamp
Black Friday Amac
Black Friday Microsoft
Black Friday ICI Paris
Black Friday Superdry
Black Friday Camera.nu
Black Friday Hunkemöller