Black Friday deals Apple 2021

Koop tijdens het Black Friday weekend (vanaf vrijdag 26 t/m maandag 29 november 2021) jouw favoriete Apple product omdat je dan een stuk voordeliger uit bent. Op Apple producten krijg je meestal geen korting maar tijdens Black Friday wel. Dit is dus het ideale moment om te shoppen en geld te besparen.

Bekijk alle Apple Black Friday aanbiedingen bij Amac

Wat zijn nieuwste Apple producten?

Hieronder tref je een overzicht van de nieuwste Apple modellen:

  • iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone SE
  • Apple Watch Series 6, Apple Watch Series SE
  • AirPods, AirPods Pro
  • iPad, iPAd Air, Ipad Pro
  • MacBook Air, MacBook Pro, Mac Pro, Mac mini,

Koop jouw Apple producten tijdens Black Friday bij Amac, CoolBlue, Your Mac Store of bij Bol.com!

Apple suggesties:

iPhone 12 en iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 12 en iPhone 12 Pro zijn te koop sinds september 2020. Het zijn fantastische toestellen. De grootse update van deze nieuwste iPhones zijn de lenzen. De iPhone 12 heeft twee lenzen en de Pro is uitgerust met maar liefst drie lenzen. Filmen doe je met de nieuwe toestellen natuurlijk in 4k.

iPhone 11: Meer info of Bestellen iPhone 11 Pro: Meer info of Bestellen

iPhone Xr

De iPhone Xr is een prachtige Apple telefoon zonder randen. De Xr is de versie met het 6.1-inch LCD-scherm en heeft een fantastische weergave. De iPhone Xr is verkrijgbaar in zes hippe kleuren. De populaire telefoon is water- en stofbestendig en werkt met gezichtsherkenning. Deze telefoon wil je echt hebben!

iPhone X: Meer info of Bestellen

AirPods

De Apple AirPods zijn draadloos en klinken buitengewoon goed. Ze zitten comfortabel in je oren en vallen er niet spontaan uit. Hoe fijn is dat? De AirPods zijn maar liefst vijf uur te gebruiken en kunnen dan met de bijgeleverde oplaadcase worden opgeladen. Je hoeft slechts 15 minuten op te laden om daarna weer 3 uur te luisteren met de AirPods.

Apple AirPods: Meer info of Bestellen

iPad

De iPad heb je tegenwoordig is allerlei soorten en maten. Het begint met de kleine iPad mini (7,9") daarna volgt de iets grotere iPad (10,2") , dan de iPad Air (10,5") en als laatste heb je de iPad Pro 11,0" of iPad Pro 12,9" voor professioneel gebruik.

iPad mini: Meer info of Bestellen iPad 10,2": Meer info of Bestellen iPad Air: Meer info of Bestellen iPad Air 10,5": Meer info of Bestellen iPad Pro 11,0": Meer info of Bestellen iPad Pro 12,9": Meer info of Bestellen

Ruil je oude Apple product in

De Apple producten steken kwalitatief zeer goed in elkaar en zien er ook nog eens fraai uit. Helaas is Apple geen goedkoop merk. Het voordeel van Apple is wel dat je vaak nog veel voor je oude iPhone, iPad of Mac terugkrijgt bij inruilen. Bij Amac is het mogelijk om je oude iPhone, iMac of Apple Watch in te ruilen. Sla dus je slag tijdens Black Friday!

De Beste Black Friday webshops

Black Friday Amac
Black Friday Media Markt
Black Friday Bol.com
Black Friday Hunkemöller
Black Friday CoolBlue
Black Friday Media Markt
Black Friday BCC
Black Friday Wehkamp
Black Friday Expert
Black Friday Camera.nu